Kruiwagenbanden

Kruiwagenbanden kopen doet u bij Jos Dekkers Autobanden. Sinds 1991 zijn wij actief in de regio Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen, Den Bosch, Tilburg, Oosterhout en Breda.

Sinds die periode weten veel tuin hobbyisten en professionele gebruikers van kruiwagens, ons te vinden voor het repareren van hun kruiwagenbanden of het leveren van nieuwe goedkope kruiwagenbanden waarbij veiligheid voorop staat.

Welke band adviseren jullie?

Kruiwagenbanden zijn er in verschillende types en maten. Wat voornamelijk van belang is, is het gebruik want dat bepaalt in bijna alle gevallen het type profiel.

Bijvoorbeeld voor kruiwagens die u gebruikt in het zand of onverhard terrein raden wij een lijnprofiel aan. Gebruikt u uw kruiwagen voornamelijk op verharde wegen dan is een blokprofiel of lijnprofiel aan te raden. Hou rekening met het feit dat een blokprofiel op een verharde weg meer geluid maakt, dan een lijnprofiel kruiwagenband.

Wat wij ook veel zien is dat kruiwagens overbeladen worden. Dit is normaal maar er dient dan wel rekening te worden gehouden met de kruiwagenband. Deze heeft bij overbelasting meer interne slijtage en daarom adviseren wij altijd om een band te kopen met een iets zwaarder draagvermogen.

Er zijn ook speciale kruiwagenbanden die nooit meer lek kunnen raken. Neem contact op of kom langs voor meer informatie hierover.

Kosten kruiwagenband

De prijs voor een kruiwagenband valt reuze mee en ligt zo tussen de € 10,- en € 30,- afhankelijk van welk type u nodig heeft.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Jos Dekkers bestaat 30 jaar!

Jos Dekkers bestaat 30 jaar!

Jos Dekkers bestaat 30 jaar

Dat gaan wij vieren met 30 dagen lang actie! Iedere week geld een andere actie, dus wil jij meegenieten van onze acties? Let dan goed op.

- Week 1: 30% korting op uitlijnen 15-7 t/m 24-7

- Week 2: 30% korting op een onderhoudsbeurt 26-7 t/m 31-7

- Week 3: 30% korting op montage en balanceren van banden 02-08 t/m 07-08

- Week 4: 30% korting op aircoservice 09-08 t/m 14-08

Achter iedere actie vind u de datums waarin de actie plaats vinden. Wilt u naast onze korting ook kans maken op prijzen? Bij het afreken ontvangt u een formulier
waar u de gegevens invult en deze vervolgens inlevert.

U maakt kans op:

- Kleine onderhoudsbeurt: eerste prijs twv € 180,-

- gratis set alloygators: ( Original grijs of zilver ). Tweede prijs twv €150,-

- barbecue: Derde prijs twv €60,-

- 5 troostprijzen APK tegoedbonnen.

Bekijk alle acties
Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur