Oldtimer banden

Oldtimer banden kopen doet u bij Jos Dekkers Autobanden. Bij uw oldtimer is het belangrijk dat de klassieker er zo origineel mogelijk uitziet. De oldtimer banden die daarbij horen zijn geen uitzondering. Het is natuurlijk wel belangrijk dat deze oldtimer banden van hoge kwaliteit zijn en de noodzakelijke veiligheid kunnen waarborgen.

Gebruikte of oude oldtimer banden kunnen deze veiligheid vaak niet bieden. Vermijd dus het risico van een klapband en koop nieuwe banden.

Bij Jos Dekkers Autobanden vindt u speciale banden voor klassiekers. Deze banden zijn nieuw, bieden de juiste ‘look and feel’ die past bij uw oldtimer. Een echte afwerking van het uiterlijk zoals het hoort, bijvoorbeeld oldtimer banden met witte rand, oftewel white wall banden zoals bij Amerikaanse oldtimers.

Uiteraard is er minder keuze dan bij standaard autobanden, maar voor iedere oldtimer bieden wij wel een veilige geschikte band aan.

Wij monteren voornamelijk oldtimer banden van het merk Vredestein en Maxxis vanwege de goede ervaring die wij met deze merken hebben maar ook andere, meer specifieke merken zijn leverbaar. Allen zijn speciaal ontwikkeld voor u als oldtimer liefhebber die oog heeft voor detail en design. De profielen en contouren zijn gehandhaafd in hun oorspronkelijke vorm en de oldtimer band is voorzien van een stijlvolle zijkant gravering.

Wij verzorgen niet alleen de montage van uw oldtimer banden, maar hebben ook speciale balanceerapparatuur voor het balanceren van bijvoorbeeld de spaakwielen van uw oldtimer.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Jos Dekkers bestaat 30 jaar!

Jos Dekkers bestaat 30 jaar!

Jos Dekkers bestaat 30 jaar

Dat gaan wij vieren met 30 dagen lang actie! Iedere week geld een andere actie, dus wil jij meegenieten van onze acties? Let dan goed op.

- Week 1: 30% korting op uitlijnen 15-7 t/m 24-7

- Week 2: 30% korting op een onderhoudsbeurt 26-7 t/m 31-7

- Week 3: 30% korting op montage en balanceren van banden 02-08 t/m 07-08

- Week 4: 30% korting op aircoservice 09-08 t/m 14-08

Achter iedere actie vind u de datums waarin de actie plaats vinden. Wilt u naast onze korting ook kans maken op prijzen? Bij het afreken ontvangt u een formulier
waar u de gegevens invult en deze vervolgens inlevert.

U maakt kans op:

- Kleine onderhoudsbeurt: eerste prijs twv € 180,-

- gratis set alloygators: ( Original grijs of zilver ). Tweede prijs twv €150,-

- barbecue: Derde prijs twv €60,-

- 5 troostprijzen APK tegoedbonnen.

Bekijk alle acties
Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur