Auto uitlijnen

Uw auto uitlijnen? Dit laat u doen bij Jos Dekkers Autobanden. Onze meester uitlijnspecialisten weten als geen ander uw auto weer op het rechte spoor te krijgen.

Onze tevreden klanten komen voornamelijk uit de regio Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen, Tilburg, Oosterhout, Breda en Den Bosch maar uiteraard is iedereen welkom. Laat uw auto uitlijnen bij ons, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Iedereen raakt weleens per ongeluk een stoeprand, rijd over een grote steen of ander voorwerp op de weg. Hierdoor kan het gebeuren dat de stand van uw banden ten opzichte van de weg, verkeerd komen te staan. Als dit gebeurt brengt dit ongemakken met zich mee zoals bijvoorbeeld;
Ook bij het vervangen van bijvoorbeeld een wiellager, na een botsing, of instabiliteit bij het remmen, is het uitlijnen van uw auto een must om op onnodige kosten te besparen.

  1. Een scheef stuur
  2. Uw auto trekt naar links of rechts
  3. Uw auto stuurt zwaar of licht
  4. Hoger brandstofverbruik
  5. Verkeerde slijtage van uw banden

Twijfel?

Twijfelt u of uw auto uitgelijnd moet worden? Meten is weten dus maak een afspraak bij ons, zodat wij uw auto professioneel kunnen controleren. Blijkt dat de wielstanden verkeerd staan? Dan kunnen wij deze direct ook weer volgens specificaties vanuit de autofabrikant in orde brengen.

Hoe lang duurt het uitlijnen van mijn auto?

Dit varieert van 30 minuten tot een aantal uren en is afhankelijk van het feit, of er veel of weinig te verstellen is aan uw auto. Neem contact met ons op voor een gerichte tijdsindicatie. U kunt uiteraard wachten in onze comfortabele wachtruimte, of gebruik maken van een de Jos Dekkers Autobanden leenfietsen.

Kosten auto uitlijnen?

De prijs van het uitlijnen van uw voertuig is vanaf € 67,95.

De prijs voor het controleren van uw auto is € 38,50. Mocht de auto dan uitgelijnd moeten worden, dan is de controle gratis en betaald u enkel het daadwerkelijke uitlijnen.

Rijd u een auto van het merk Mercedes? Dan is gebruik van een speciale meter noodzakelijk en hiervoor rekenen wij een kleine toelage bovenop de normale prijs.

Bij speciale voertuigen rekenen wij naast de kosten van het uitlijnen, ons uurtarief.

Kunnen jullie mijn oldtimer uitlijnen?

Jazeker, inmiddels is het uitlijnen van oldtimers wekelijks aan de orde en hebben wij zeer veel ervaring met klassiekers van diverse merken.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Jos Dekkers bestaat 30 jaar!

Jos Dekkers bestaat 30 jaar!

Jos Dekkers bestaat 30 jaar

Dat gaan wij vieren met 30 dagen lang actie! Iedere week geld een andere actie, dus wil jij meegenieten van onze acties? Let dan goed op.

- Week 1: 30% korting op uitlijnen 15-7 t/m 24-7

- Week 2: 30% korting op een onderhoudsbeurt 26-7 t/m 31-7

- Week 3: 30% korting op montage en balanceren van banden 02-08 t/m 07-08

- Week 4: 30% korting op aircoservice 09-08 t/m 14-08

Achter iedere actie vind u de datums waarin de actie plaats vinden. Wilt u naast onze korting ook kans maken op prijzen? Bij het afreken ontvangt u een formulier
waar u de gegevens invult en deze vervolgens inlevert.

U maakt kans op:

- Kleine onderhoudsbeurt: eerste prijs twv € 180,-

- gratis set alloygators: ( Original grijs of zilver ). Tweede prijs twv €150,-

- barbecue: Derde prijs twv €60,-

- 5 troostprijzen APK tegoedbonnen.

Bekijk alle acties
Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur