Bandenwissel

Ieder jaar wisselen ongeveer 3 miljoen Nederlandse weggebruikers, hun zomerbanden en winterbanden voor gebruik tijdens het juiste seizoen en de daarbij behorende weersomstandigheden en temperatuur.

In de regio Waalwijk, Kaatsheuvel, Tilburg, Oosterhout, Breda en Den Bosch weten sinds 1991, steeds meer mensen hun weg te vinden naar Jos Dekkers Autobanden voor de bandenwissel.

Uw banden wisselen duurt ongeveer een uur. Heeft u Runflat banden? Hou dan rekening met ongeveer 1,5 uur. Dit is inclusief het monteren en balanceren van uw banden en het vervangen van de ventielen. Een wielenwissel van alle 4 de wielen duurt ongeveer 15 minuten.
Uw zomerbanden laat u wisselen in het najaar als de temperatuur overdag 10 graden Celsius is. In de avond zakt de temperatuur naar 7 graden of lager en dit is de optimale temperatuur om het gewenste effect van een kortere remweg en meer grip te krijgen. Uw winterbanden laat u wisselen in het voorjaar als de temperatuur ‘s avonds 7 graden Celsius of meer is.
Dit is afhankelijk van welk type voertuig u heeft. Dit kan een bestelauto, gewone auto, SUV etc etc zijn. Per bandenwissel van uw zomerbanden en winterbanden betaald u tussen de € 30,- en € 100,- . Neem contact met ons op voor de exacte prijs.
afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Jos Dekkers bestaat 30 jaar!

Jos Dekkers bestaat 30 jaar!

Jos Dekkers bestaat 30 jaar

Dat gaan wij vieren met 30 dagen lang actie! Iedere week geld een andere actie, dus wil jij meegenieten van onze acties? Let dan goed op.

- Week 1: 30% korting op uitlijnen 15-7 t/m 24-7

- Week 2: 30% korting op een onderhoudsbeurt 26-7 t/m 31-7

- Week 3: 30% korting op montage en balanceren van banden 02-08 t/m 07-08

- Week 4: 30% korting op aircoservice 09-08 t/m 14-08

Achter iedere actie vind u de datums waarin de actie plaats vinden. Wilt u naast onze korting ook kans maken op prijzen? Bij het afreken ontvangt u een formulier
waar u de gegevens invult en deze vervolgens inlevert.

U maakt kans op:

- Kleine onderhoudsbeurt: eerste prijs twv € 180,-

- gratis set alloygators: ( Original grijs of zilver ). Tweede prijs twv €150,-

- barbecue: Derde prijs twv €60,-

- 5 troostprijzen APK tegoedbonnen.

Bekijk alle acties
Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur