Busbanden

​Indien u actief bent in het bustransport, heeft u dagelijks een grote verantwoordelijkheid op het gebied van service en veiligheid.

Uw passagiers en chauffeurs moeten er uiteraard vanuit kunnen gaan dat zij veilig en comfortabel vervoerd kunnen worden. Hiervoor heeft u zeker een set goed onderhouden banden nodig.

De juiste busband

Er zijn veel verschillende busbanden. De keuze van de juiste band is daarom erg belangrijk en is niet enkel afhankelijk van het aantal te rijden kilometers. Zo kunnen ook het weer en de ondergrond een belangrijke factor spelen in het maken van de juiste keuze.

Assortiment

Daarom hebben wij een ruim assortiment busbanden van verschillende merken in ons assortiment opgenomen. We zijn een onafhankelijke multibrand aanbieder, waardoor we altijd eerlijk advies kunnen geven over de optimale keuze.

Wilt u het optimale rendement behalen uit uw banden? Neem dan eens contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag van advies.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Bij aankoop van 4 Goodyear ontvang je een golden moments voucher tot €100 en maak kans op een GOPRO ter waarde van 399€

Bij aankoop van 4 Goodyear ontvang je een golden moments voucher tot €100 en maak kans op een GOPRO ter waarde van 399€

​Wil jij kans maken op een GOPRO? Bij aankoop van 4 Goodyear banden ontvang je een golden moments voucher tot €100 en maak je kans op een GOPRO ter waarde van 399€!

* Vanaf 1 oktober 2021 tot 31 december 2021 geldig

Bekijk alle acties
Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur