Autobanden

Autobanden kopen doet u bij Jos Dekkers Autobanden. Onze tevreden ambassadeurs bewijzen dit keer op keer (Beste Garage, Google Plus).

Wij zijn actief in de regio Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen, Tilburg, Den Bosch, Oosterhout en Breda.

Wij leveren enkel topmerken die specifiek bestemd zijn voor uw auto, zodat u zonder zorgen uw dagelijkse kilometers op een veilige manier kunt rijden. Daarnaast hebben wij een aantal huismerken, welke grondig getest zijn door onze meester bandenspecialisten.

Jos Dekkers Autobanden voorraad

Er zijn verschillende soorten autobanden namelijk;

  • Zomerbanden
  • Winterbanden
  • All Season banden

Inmiddels zijn er zoveel verschillende merken en typen, met elk hun eigen eigenschappen, voordelen en nadelen dat u voor een persoonlijk en eerlijk advies van harte welkom bent, om hierover contact op te nemen. Immers voor iedere klant is de juiste band van belang.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Profiteer van onze expertise en neem contact met ons op voor bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte van veilige goedkope autobanden, onze gratis bandenspanning controle of hulp bij het vinden van de juiste bandenmaat.
Neem contact op

Veiligheid

Uw banden zijn het enige contact tussen uw auto en de weg. Over het algemeen genomen kunt u het totale contactoppervlak tijdens het rijden, visualiseren als 4 ansichtkaarten die de weg raken.

Dit oppervlakte contact is dus minimaal en toch rijd u wel eens met 120 km/u over de snelweg zonder hierover na te denken. Tel daarbij op het vaak regenachtige klimaat in Nederland, dan kunt u zich voorstellen dat u niet wil, dat een andere weggebruiker en uzelf op slechte autobanden rijd.

Laat ons daarom zorg dragen voor uw veiligheid, zodat u met een gerust hart deel kunt nemen aan het verkeer.

autobanden veiligheid