Autobanden

Autobanden kopen doet u bij Jos Dekkers Autobanden. Onze tevreden ambassadeurs bewijzen dit keer op keer (Beste Garage, Google Plus).

Wij zijn actief in de regio Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen, Tilburg, Den Bosch, Oosterhout en Breda.

Wij leveren enkel topmerken die specifiek bestemd zijn voor uw auto, zodat u zonder zorgen uw dagelijkse kilometers op een veilige manier kunt rijden. Daarnaast hebben wij een aantal huismerken, welke grondig getest zijn door onze meester bandenspecialisten.

Er zijn verschillende soorten autobanden namelijk;

  • Zomerbanden
  • Winterbanden
  • All Season banden
  • Inmiddels zijn er zoveel verschillende merken en typen, met elk hun eigen eigenschappen, voordelen en nadelen dat u voor een persoonlijk en eerlijk advies van harte welkom bent, om hierover contact op te nemen. Immers voor iedere klant is de juiste band van belang.

Veiligheid

Uw banden zijn het enige contact tussen uw auto en de weg. Over het algemeen genomen kunt u het totale contactoppervlak tijdens het rijden, visualiseren als 4 ansichtkaarten die de weg raken.

Dit oppervlakte contact is dus minimaal en toch rijd u wel eens met 120 km/u over de snelweg zonder hierover na te denken. Tel daarbij op het vaak regenachtige klimaat in Nederland, dan kunt u zich voorstellen dat u niet wil, dat een andere weggebruiker en uzelf op slechte autobanden rijd.

Laat ons daarom zorg dragen voor uw veiligheid, zodat u met een gerust hart deel kunt nemen aan het verkeer.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Nu bij Premio Jos Dekkers

Goodyear cashback: ontvang tot €40 cashback!

Nieuwe banden nodig? Vanaf 1 april 2021 start onze Goodyear en Dunlop promotie. U profiteert van een cashback tot 40 Euro bij aankoop bij twee/ vier Goodyear of Dunlop banden. De actie is geldig op zomer-, winter- en all-season banden.*

Heeft u Goodyear of Dunlop banden aangekocht tijdens de actieperiode? Registreer uw aankoop dan op www.goodyearcashback.nl om deze cashback alsnog te ontvangen.

*Actie geldig tot 31 mei 2021

Bekijk alle acties
Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur