Autoband merken

Ons ruime assortiment truckbanden bestaat uit artikelen van verschillende topmerken. Bekijk op deze pagina welke merken wij bij Premio Jos Dekkers mogen voeren.

Goodyear

Het merk Goodyear heeft in het verleden een prachtige naam op weten te bouwen op het gebied van autobanden met innovatieve oplossingen. Zo verhogen zij het rendement dat u met uw banden kan behalen.

Pirelli

Pirelli is een internationaal zeer bekende naam, bekend onder andere door de Formula 1, maar zeker ook vanwege de prachtige innovaties op het gebied van bandentechniek. Met Pirelli banden bent u dan ook verzekerd van een prachtige wegligging en een lange levensduur.

Dunlop

Met Dunlop kunt u er zeker van zijn dat er voor ieder gebruik een juiste band te vinden is. De banden hebben een optimale grip, die gedurende de gehele levensduur zijn kracht niet zal verliezen. U bent dus te allen tijde verzekerd van topkwaliteit!

Fulda

Fulda zet in op controle, kwaliteit en besparingen. Daarmee gaan ze tot het uiterste om de beste banden te ontwikkelen voor uw auto. Ze maken al ruim 100 jaar banden op basis van deze bovenliggende filosofie en zorgen voor prachtige resultaten.

Hifly

Het bandenmerk Hifly baseert haar producten op drie pijlers: Performance, Value & Quality. Hierdoor bent u verzekerd van een zeer goede band, passend bij uw rijbehoeften en voertuig.

Maxxis

Maxxis International gaat voor topkwaliteit en uitzonderlijke prestaties. Al ruim 45 jaar zijn ze actief als bandenfabrikant en zorgen samen met hun techinici voor prachtige innovaties. Alle bandentypen worden uitvoerig getest, zodat u niet voor verrassingen komen te staan.

Naast deze merken bieden we u ook nog een groot assortiment banden aan van andere merken. Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe set banden voor uw auto? Laat u dan adviseren door onze specialisten. Stel gerust uw vragen via het contactformulier.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur