Runflat banden

Runflat banden kopen doet u bij Jos Dekkers Autobanden. Wij zijn Runflat banden specialist in de regio waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen, Tilburg, Oosterhout, Den Bosch en Breda.

Onze meester banden specialisten houden van nieuwe technieken en runflat banden spelen daarin een belangrijke rol. Wat is nu handiger dan door kunnen rijden met een lekke band.

Veelgestelde vragen over Runflat banden

Wat zijn runflat banden?

Runflat banden zijn autobanden met een versterkte zijkant, die het gewicht van uw auto kunnen dragen, ook als alle lucht uit de banden zijn.

Hoe lang kan ik doorrijden met een lekke runflat band?

Dankzij de bijzondere eigenschappen kunt u bij een lekke band nog veilig 80 kilometer doorrijden maar wel met een maximale snelheid van 80 km per uur.

Hoe weet ik of mijn runflat banden lek zijn?

Runflat banden gaan altijd samen met een zogenaamd TPMS systeem. Dit is een bandenspanning controle systeem in uw auto. Dit systeem geeft een melding op het moment dat uw band lek is.

Hoe weet ik of ik al op runflat banden rij?

Rijd u een auto van het merk BWM, Mini, Mercedes, Lexus of Porsche of is er geen reserveband bij uw auto geleverd? Dan is de kans groot dat uw auto standaard vanaf de fabriek al met runflat banden rijdt. Twijfelt u? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan ons bedrijf.

Wat kosten runflat banden?

Runflat banden kosten over het algemeen iets meer dan de prijs van gewone autobanden. Dit is niet zo gek aangezien er meer techniek in de band is verwerkt dan bij een gewone autoband. Wij zorgen altijd voor een nette prijs dus neem contact met ons op.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Nu bij Premio Jos Dekkers

All-season actie: 4 halen = 3 betalen

Vanaf 1 september 2020 tot en met 30 september 2020 krijg je bij aankoop van 4 Goodyear all-seasonbanden, de vierde band gratis!

U krijgt de korting direct aan de kassa en hoeft hiervoor geen gegevens achter te laten.

Maak snel een afspraak bij Jos Dekkers Autobanden in Sprang Capelle of bij TvG Bandenservice in Oosterhout en profiteer direct mee van deze extra najaarsactie!

Bekijk alle acties
Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur