Zomerbanden kopen

Zomerbanden kopen doet u bij Jos Dekkers Autobanden. Waarom? Onze tevreden klanten bewijzen dit door ons een positieve waardering te geven vanwege het persoonlijke zomerbanden advies, wat onze meester bandenspecialisten al geven sinds 1991.

Hierdoor rijden inmiddels vele klanten op goedkope veilige zomerbanden, zowel tijdens de zonnige seizoenen maar ook als men op vakantie gaat in Nederland en daarbuiten.

Veelgestelde vragen over zomerbanden

Zomerbanden kopen? Waar moet ik op letten.

Alles hangt sterk af van uw merk en type auto en van uw rijstijl. Tevens speelt uw budget ook een rol. Het is van uitermate groot belang dat u een eerlijk persoonlijk advies krijgt. Neem hiervoor contact met ons op.

Waarom zomerbanden kopen?

De juiste zomerbanden geven u boven de 7 graden Celsius goede grip op de weg, een optimaal remvermogen en goede wegligging.

Wat is de profieldiepte van zomerbanden?

De profieldiepte van zomerbanden speelt een belangrijke rol. Wanneer u bij ons nieuwe zomerbanden koopt, is de profieldiepte ongeveer 8 mm. De wettelijk verplichte minimale profieldiepte is 1,6 mm. Onze meester bandenspecialisten adviseren u om uw zomerbanden te vervangen bij een profieldiepte van 2 mm of minder.

Waarom adviseren jullie om bij 2mm zomerbanden te vervangen?

De wetgeving in Nederland loopt achter op de feiten. Die geven duidelijk aan door middel van testen vanuit gerenommeerde fabrikanten zoals Michelin, Vredestein, Bridgestone en Continental dat uw veiligheid in gevaar komt onder de 2 mm profieldiepte.

Hoe kan ik zo lang mogelijk met mijn zomerbanden rijden?

Bandenspanning, bandenspanning en nog eens bandenspanning. Cruciaal voor de levensduur van uw zomerbanden. Daarnaast is de juiste rijstijl van belang. Ben daarom eerlijk als u ons om advies vraagt. Op deze manier kunnen wij u ook een advies geven, welke voor u bestemd is.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur