Oldtimer banden

Oldtimer banden kopen doet u bij Jos Dekkers Autobanden. Bij uw oldtimer is het belangrijk dat de klassieker er zo origineel mogelijk uitziet. De oldtimer banden die daarbij horen zijn geen uitzondering. Het is natuurlijk wel belangrijk dat deze oldtimer banden van hoge kwaliteit zijn en de noodzakelijke veiligheid kunnen waarborgen.

Gebruikte of oude oldtimer banden kunnen deze veiligheid vaak niet bieden. Vermijd dus het risico van een klapband en koop nieuwe banden.

Bij Jos Dekkers Autobanden vindt u speciale banden voor klassiekers. Deze banden zijn nieuw, bieden de juiste ‘look and feel’ die past bij uw oldtimer. Een echte afwerking van het uiterlijk zoals het hoort, bijvoorbeeld oldtimer banden met witte rand, oftewel white wall banden zoals bij Amerikaanse oldtimers.

Uiteraard is er minder keuze dan bij standaard autobanden, maar voor iedere oldtimer bieden wij wel een veilige geschikte band aan.

Wij monteren voornamelijk oldtimer banden van het merk Vredestein en Maxxis vanwege de goede ervaring die wij met deze merken hebben maar ook andere, meer specifieke merken zijn leverbaar. Allen zijn speciaal ontwikkeld voor u als oldtimer liefhebber die oog heeft voor detail en design. De profielen en contouren zijn gehandhaafd in hun oorspronkelijke vorm en de oldtimer band is voorzien van een stijlvolle zijkant gravering.

Wij verzorgen niet alleen de montage van uw oldtimer banden, maar hebben ook speciale balanceerapparatuur voor het balanceren van bijvoorbeeld de spaakwielen van uw oldtimer.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Een nieuwe actie van Premio

Tot 40 euro cashback op Goodyear banden

Bij Premio start 2021 goed met een cash back actie op Goodyear banden!

Vervang uw banden en gebruik de factuur om uw korting te claimen op goodyearwinterpromo.nl. De hoeveelheid en de maat van uw banden bepaalt uw exacte voordeel, wat kan oplopen tot wel 40 euro!

Bel ons voor meer informatie of maak direct een afspraak via onze afsprakenplanner.

Bekijk alle acties
Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur