Over ons

Onze filosofie is onze klanten veilige kilometers te laten rijden. Want uw banden zijn het enige contact met het wegdek. Wij zijn specialist in personen-, truck-, landbouw/grondverzet- en industriebanden.

Wij geven advies op basis van rijstijl, type en gebruik van het voertuig. Wij zorgen niet alleen voor uw banden, maar wij zullen ook de toestand van de remmen, stuurinrichting en vloeistofniveaus controleren.

Premio Taks van Gils
Premio Taks van Gils Bandenservice B.V. is ontstaan uit de behoefte aan een goede en scherp geprijsde bandenleverancier in de regio Oosterhout. Bij Taks van Gils Transportbedrijf B.V. was men op zoek naar een bandenleverancier met een scherpe prijs- en kwaliteitsverhouding. Toen bleek dat er niemand in de regio deze service kon leveren kwam het idee deze service zelf te starten. De vrachtwagen banden werden bij Taks van Gils Transportbedrijf immers al jaren zelf gemonteerd en gedemonteerd.

wij hebben ons aangesloten bij de franchise formule Premio Banden en Autoservice om uw beter van dienst te kunnen zijn en zorgen dat uw auto ten alle tijden in topconditie is.

Jos Dekkers Autobanden
Per 25 januari 2018 hebben wij Jos Dekkers Autobanden overgenomen van Jos Dekkers en zijn vrouw. Eerst nog even een kort stukje over het ontstaan van Jos Dekkers Autobanden.

In 2016 werd het 25 jarig bestaan gevierd. Jos en Elly zijn van mening dat zij een grote bijdrage hebben geleverd aan de veiligheid van vele klanten.

De filosofie die wij hier uitdragen is die van kennis, veiligheid en precisie zodat iedereen een optimaal en eerlijk advies krijgt. Tel daarbij op de echte Brabantse gezelligheid en familiesfeer en je begrijpt waarom Jos Dekkers Autobanden, nog steeds een groeiend bestaan.