Bandenwissel

Ieder jaar wisselen ongeveer 3 miljoen Nederlandse weggebruikers, hun zomerbanden en winterbanden voor gebruik tijdens het juiste seizoen en de daarbij behorende weersomstandigheden en temperatuur.

In de regio Waalwijk, Kaatsheuvel, Tilburg, Oosterhout, Breda en Den Bosch weten sinds 1991, steeds meer mensen hun weg te vinden naar Jos Dekkers Autobanden voor de bandenwissel.

Uw banden wisselen duurt ongeveer een uur. Heeft u Runflat banden? Hou dan rekening met ongeveer 1,5 uur. Dit is inclusief het monteren en balanceren van uw banden en het vervangen van de ventielen. Een wielenwissel van alle 4 de wielen duurt ongeveer 15 minuten.
Uw zomerbanden laat u wisselen in het najaar als de temperatuur overdag 10 graden Celsius is. In de avond zakt de temperatuur naar 7 graden of lager en dit is de optimale temperatuur om het gewenste effect van een kortere remweg en meer grip te krijgen. Uw winterbanden laat u wisselen in het voorjaar als de temperatuur ‘s avonds 7 graden Celsius of meer is.
Dit is afhankelijk van welk type voertuig u heeft. Dit kan een bestelauto, gewone auto, SUV etc etc zijn. Per bandenwissel van uw zomerbanden en winterbanden betaald u tussen de € 30,- en € 100,- . Neem contact met ons op voor de exacte prijs.
afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Een nieuwe actie van Premio

Tot 40 euro cashback op Goodyear banden

Bij Premio start 2021 goed met een cash back actie op Goodyear banden!

Vervang uw banden en gebruik de factuur om uw korting te claimen op goodyearwinterpromo.nl. De hoeveelheid en de maat van uw banden bepaalt uw exacte voordeel, wat kan oplopen tot wel 40 euro!

Bel ons voor meer informatie of maak direct een afspraak via onze afsprakenplanner.

Bekijk alle acties
Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur