Bandenwissel

Ieder jaar wisselen ongeveer 3 miljoen Nederlandse weggebruikers, hun zomerbanden en winterbanden voor gebruik tijdens het juiste seizoen en de daarbij behorende weersomstandigheden en temperatuur.

In de regio Waalwijk, Kaatsheuvel, Tilburg, Oosterhout, Breda en Den Bosch weten sinds 1991, steeds meer mensen hun weg te vinden naar Jos Dekkers Autobanden voor de bandenwissel.

Hoe lang duurt een bandenwissel?

Uw banden wisselen duurt ongeveer een uur. Heeft u Runflat banden? Hou dan rekening met ongeveer 1,5 uur. Dit is inclusief het monteren en balanceren van uw banden en het vervangen van de ventielen. Een wielenwissel van alle 4 de wielen duurt ongeveer 15 minuten.

Bij welke temperatuur moet ik mijn zomerbanden en winterbanden laten wisselen?

Uw zomerbanden laat u wisselen in het najaar als de temperatuur overdag 10 graden Celsius is. In de avond zakt de temperatuur naar 7 graden of lager en dit is de optimale temperatuur om het gewenste effect van een kortere remweg en meer grip te krijgen.

Uw winterbanden laat u wisselen in het voorjaar als de temperatuur ‘s avonds 7 graden Celsius of meer is.

Wat zijn de kosten van een bandenwissel?

Dit is afhankelijk van welk type voertuig u heeft. Dit kan een bestelauto, gewone auto, SUV etc etc zijn. Per bandenwissel van uw zomerbanden en winterbanden betaald u tussen de € 30,- en € 100,- . Neem contact met ons op voor de exacte prijs.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Nu bij Premio Jos Dekkers

All-season actie: 4 halen = 3 betalen

Vanaf 1 september 2020 tot en met 30 september 2020 krijg je bij aankoop van 4 Goodyear all-seasonbanden, de vierde band gratis!

U krijgt de korting direct aan de kassa en hoeft hiervoor geen gegevens achter te laten.

Maak snel een afspraak bij Jos Dekkers Autobanden in Sprang Capelle of bij TvG Bandenservice in Oosterhout en profiteer direct mee van deze extra najaarsactie!

Bekijk alle acties
Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur