Montage en demontage

​Het monteren en demonteren van de banden van uw truck of bus verloopt bij ons in verschillende stappen. Zo weten we zeker dat we uw voertuig weer veilig de weg op kunnen sturen.

Demontage oude banden

De eerste stap is het demonteren van de oude banden. Om de veiligheid te kunnen waarborgen, zullen we altijd het binnenventiel vervangen.

Wielcontrole

Wanneer de band van de velg is gescheiden, controleren wij altijd of de velg kapot of beschadigd is. Indien dit het geval is, maken we de velg schoon en vetten we de randen van de velgen en banden in met het juiste vet.

Montage nieuwe banden

Nu alle onderdelen zijn gecontroleerd, kunnen we de nieuwe banden plaatsen. Hierbij checken we te allen tijde of de draairichting van de band juist is.

Tot slot wordt de band opgepompt, het binnenventiel geplaatst en vervolgens de bandenspanning gecontroleerd voor een perfecte oplevering. Hiervoor gebruiken onze specialisten zeer nauwkeurige machines en instrumenten.

Balanceren

Voordat we de nieuwe band onder uw truck of bus monteren, wordt het wiel gebalanceerd. Hierdoor zorgen we ervoor dat de wegligging van uw voertuig zo goed mogelijk blijft, hetgeen ervoor zorgt dat er minder slijtage op zal treden en het brandstofverbruik zal worden verminderd.

Bent u op zoek naar een bandenspecialist? Laat u dan adviseren. Neem hiervoor even contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Nu bij Premio Jos Dekkers

All-season actie: 4 halen = 3 betalen

Vanaf 1 september 2020 tot en met 30 september 2020 krijg je bij aankoop van 4 Goodyear all-seasonbanden, de vierde band gratis!

U krijgt de korting direct aan de kassa en hoeft hiervoor geen gegevens achter te laten.

Maak snel een afspraak bij Jos Dekkers Autobanden in Sprang Capelle of bij TvG Bandenservice in Oosterhout en profiteer direct mee van deze extra najaarsactie!

Bekijk alle acties
Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur