Velgrandbescherming, waarom, hoe en wanneer?

Het is inmiddels carnaval en aangezien wij open blijven omdat er ook door u kilometers gemaakt worden tijdens dit mooie feest, maken we gebruik van de gelegenheid om iets te schrijven over het beschermen van uw velgen.

Op onze product pagina over velgrandbescherming hebben wij al het een en ander geschreven maar we willen hier nog even wat dieper op ingaan.

Van alle automobilisten in Nederland zijn er verschillende categorieën mensen maar het overgrote gedeelte heeft 1 ding gemeen. De verhoogde bloeddruk, uitpuilende ogen, gevloek en getier en niet te vergeten de stressfactor maal 10, op het moment dat de band en velg een stoeprand raakt.

Het gekraak en geschuur wat men vaak niet hoort, omdat je in de auto zit, maar achteraf als een levende visualisering alsnog de hersenpan en het gehoor binnen stormt.

Dus hoe kunnen wij u helpen dit gevoel van marteling te voorkomen en om te laten slaan in pure intense blijdschap, als de band en velg weer eens per ongeluk tegen een stoeprand aan komen?

Heel eenvoudig: Alloygator velgrandbescherming

Feitelijk is deze vorm van velgbescherming niets meer dan een super stevige nylon ring die door ons als specialisten wordt aangebracht op uw velgen. Het proces daarentegen om de velgbescherming aan te brengen vraagt veel tijd en precisie. Precisie waar wij om bekend staan en dus helemaal in ons straatje ligt.

Dus hoe gaat dit proces dan in zijn werk? Wij lichten u eerst voor over Alloygator en nadat u gekozen heeft voor een kleur (er zijn er op dit moment 12 beschikbaar) en we weten hoeveel inch uw velgen zijn, plannen we een afspraak in. U kunt kiezen om te blijven wachten in onze wachtruimte, of u laat uw auto achter en neemt bijvoorbeeld een van de leenfietsen mee.

Wij gaan dan aan de slag met uw velgen en de alloygator velgrandbescherming. Hieronder een aantal foto’s van het proces:

Alloygator 1Alloygator 2Alloygator 3Alloygator 4

Nu u heeft gezien hoe het in zijn werk gaat is het van belang om te weten, wanneer het aanbrengen van de alloygators verstandig is. Dat antwoord is vrij eenvoudig, namelijk op het moment dat u dit leest en graag wil voorkomen dat uw velgen beschadigd raken (of u niet nog meer bloeddrukverlagers wil slikken :))

Natuurlijk is het makkelijk gezegd maar hou ook rekening met het feit dat iedere keer als u een stoeprand of iets dergelijks raakt, er een kans bestaat dat ook uw band beschadigd door het scherpe residu wat van de velg wordt geschraapt. Laat ons in ieder geval gratis uw band controleren als zoiets gebeurt.

Er zijn nog een aantal andere producten om uw velgen te beschermen, alleen is onze ervaring na persoonlijk testen, dat die helaas niet voldoen aan de hoge mate van kwaliteit, waarvan de Alloygators getuigen. Kijk maar eens naar het filmpje op productpagina. Deze spreekt boekdelen!

Heeft u meer vragen neem gerust contact op of kom langs. Rest ons niets anders dan ALAAF te zeggen tegen de Carnaval vierende mensen en u allen veilige kilometers te wensen. Waar en wanneer u ook rijdt.

Alloygator 5