Grondverzet

Als multibrand aanbieder van verschillende grondverzetbanden, doen we er bij Premio Jos Dekkers alles aan zodat uw grondverzet activiteiten veilig uitgevoerd kunnen worden.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal bandenmerken van hoge kwaliteit, hierdoor hebben we voor ieder van uw machines beschikking over de juiste band en kunnen we deze zonder problemen vervangen.

We zijn leverancier voor zowel nieuwe als gebruikte grondverzetbanden en coverbanden (hiervan zijn de karkassen voorzien van een nieuw loopvlak) en hebben jarenlange ervaring met het monteren, onderhouden en repareren van banden.

Montage

Banden zijn in de loop der jaren steeds sterker geworden. Hierdoor is het inmiddels mogelijk om gebruik te maken van enkellucht montage op grondverzetmachines. Met enkellucht heeft u nog maar één band nodig op iedere as. Het voordeel hiervan is dat deze banden minder snel insporen dan bij dubbellucht.

Het voordeel van dubbellucht (twee banden per as), is dat deze manier van monteren een betere grip oplevert op ruwe ondergronden. Natuurlijk heeft zo’n dubbele montage wel zo zijn consequenties voor de bouwbreedte en het gewicht van de machine.

Service

Daarnaast kan u gebruik maken van onze uitgebreide service voor grondverzetbanden. De services die we u kunnen bieden, houden uw grondverzetbanden te allen tijde in topconditie. U kan er dan ook van uit gaan, dat u met behulp van onze service zoveel mogelijk rendement uit uw banden kan halen.

Bandenspanning

Het bepalen van de juiste bandenspanning van uw grondverzetvoertuigen en -machines kan behoorlijk lastig zijn wanneer u ze wisselend belast of gebruikt op verschillende ondergrond. Daarom kan het controleren en optimaliseren van de bandenspanning een belangrijk deel van uw onderhoud zijn.

Zorg er voor dat u de richtlijnen van de bandenfabrikant blijft volgen, zo kunnen we u verzekeren dat u het beste resultaat en rendement uit uw banden haalt tegen de laagste kosten.

Lucht-, Stikstof- of watervulling

Uw grondverzetbanden kunnen worden gevuld met zowel lucht, stikstof als water. Ook is het mogelijk om water en lucht te combineren. Het vullen van uw banden met water kan grote voordelen opleveren. Het zwaartepunt van de machine komt namelijk lager te liggen en ook het gewicht van de machine wordt vergroot. Dat is bij een grondverzetmachine in veel gevallen een positief gegeven!

Wel is het belangrijk om het water aan te vullen met antivries. Zo voorkomt u dat uw met water gevulde banden voortijdig slijten of kapot gaan bij lagere temperaturen.

Reparatie

De banden van uw grondverzetmachines hebben het waarschijnlijk zwaar onder alle werkzaamheden waarbij de machines ingezet worden. Hierdoor is de kans groot dat er regelmatig reparaties of onderhoudsbeurten nodig zijn.

Bij Premio Jos Dekkers kan u dan altijd terecht. Zowel op locatie als op onze werkplaats zullen we er alles aan doen om uw machines en voertuigen veilig te houden. Uiteraard geven we u graag advies over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot bijvoorbeeld koude reparatie of vulkanisering.

Neem contact met ons op indien u meer te weten wilt komen over onze onderhoudsdiensten, velgen en banden.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Jos Dekkers bestaat 30 jaar!

Jos Dekkers bestaat 30 jaar!

Jos Dekkers bestaat 30 jaar

Dat gaan wij vieren met 30 dagen lang actie! Iedere week geld een andere actie, dus wil jij meegenieten van onze acties? Let dan goed op.

- Week 1: 30% korting op uitlijnen 15-7 t/m 24-7

- Week 2: 30% korting op een onderhoudsbeurt 26-7 t/m 31-7

- Week 3: 30% korting op montage en balanceren van banden 02-08 t/m 07-08

- Week 4: 30% korting op aircoservice 09-08 t/m 14-08

Achter iedere actie vind u de datums waarin de actie plaats vinden. Wilt u naast onze korting ook kans maken op prijzen? Bij het afreken ontvangt u een formulier
waar u de gegevens invult en deze vervolgens inlevert.

U maakt kans op:

- Kleine onderhoudsbeurt: eerste prijs twv € 180,-

- gratis set alloygators: ( Original grijs of zilver ). Tweede prijs twv €150,-

- barbecue: Derde prijs twv €60,-

- 5 troostprijzen APK tegoedbonnen.

Bekijk alle acties
Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur