Terug naar assortiment


Alloygator exclusive velgrandbescherming set

€ 139,00

Incl. BTW

1 Alloygator Exclusive velgrandbescherming set. Kies uw favoriete kleur en de juiste velgmaat hieronder. AlloyGator Exclusive velgrandbescherming set zijn de nieuwste typen velgbeschermers. De Exclusive types zijn er in de maten 12 inch t/m 24 inch en zijn rond afgewerkt ipv rechthoekig, zoals bij deze het geval zijn. Ze zorgen ervoor dat uw lichtmetalen velgen, op de perfecte manier beschermt zijn tegen beschadigingen van onder andere stoepranden. Is er al een velgrand beschadigd? Dan worden deze beschadigingen gecamoufleerd door de speciale hard nylon ringen. AlloyGators zijn duurzame hightech nylon ringen, die door ons professioneel voor u kunnen worden gemonteerd (Wilt u ze zelf monteren bekijk dan de video’s op de videopagina). Ze worden geleverd als set van 4 stuks maar zijn ook los te bestellen, indien nodig. Wat krijgt u bij een set exclusive ringen? Set Alloygators (4 ringen) Schraper (keyring) Bevestigingsclips Lijm Verbindingskapjes -LET OP- Na montage uw auto/velgen niet wassen met reinigingsmiddelen op zuurbasis. Wij adviseren grondig afspoelen met schoon water na een wasbeurt.

AlloyGator Exclusive velgrandbescherming set zorgt ervoor dat uw lichtmetalen velgen, op de perfecte manier beschermt zijn tegen beschadigingen van onder andere stoepranden. Is er al een velgrand beschadigd? Dan worden deze beschadigingen gecamoufleerd door de ringen.

AlloyGators Exclusive zijn high tech nylon ringen die door ons professioneel voor u kunnen worden gemonteerd (Wilt u ze zelf monteren bekijk dan de video’s op de videopagina). Ze worden geleverd als set van 4 stuks maar zijn ook los te bestellen, indien nodig.

Wij monteren ze regelmatig naar volle tevredenheid van onze klanten. Wij monteren ze nooit terwijl uw banden en velgen nog onder de auto liggen. Deze halen wij netjes eraf en gaan over tot montage van de ringen op onze high-tech monteerapparaten. Precisie en Perfectie, dat wilt u toch ook? Lees meer over de ervaringen van klanten met ons bedrijf onderaan de pagina.

Op dit moment bestaat het assortiment uit 10 kleuren en de Exclusive lijn is geschikt voor velgen van 12 tot en met 24 inch.

Het maximum gewicht van de auto mag 3.000 kg bedragen.

-LET OP- Na montage uw auto/velgen niet wassen met reinigingsmiddelen op zuurbasis. Wij adviseren grondig afspoelen met schoon water na een wasbeurt.

Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur

Acties

Nu bij Premio Jos Dekkers

Goodyear cashback: ontvang tot €40 cashback!

Nieuwe banden nodig? Vanaf 1 april 2021 start onze Goodyear en Dunlop promotie. U profiteert van een cashback tot 40 Euro bij aankoop bij twee/ vier Goodyear of Dunlop banden. De actie is geldig op zomer-, winter- en all-season banden.*

Heeft u Goodyear of Dunlop banden aangekocht tijdens de actieperiode? Registreer uw aankoop dan op www.goodyearcashback.nl om deze cashback alsnog te ontvangen.

*Actie geldig tot 31 mei 2021

Bekijk alle acties
afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!