Jos Dekkers Autobanden is onder andere actief in Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen, Tilburg, Den Bosch, Oosterhout en Breda.

Banden en velgen

Uw veiligheid is onze prioriteit. Daarom willen we dat uw voertuig zo goed mogelijk op de weg ligt. Dat is waarom wij u helpen om de perfecte combinatie van velgen en banden bij uw voertuig en rijstijl te vinden.

U leest het goed! Niet alleen de keuze voor een specifieke band kan helpen bij het duurzaam verbeteren van de wegligging. Goede, lichte velgen zorgen immers voor een betere afvoer van warmte, waardoor de levensduur van o.a. banden en remmen kan worden verlengd.

Daarnaast bespaart een lichte velg ook brandstof ten opzichte van de zwaardere typen. Zo kan een nieuwe velg u op termijn dus ook een besparing opleveren!

Naast autobanden en -velgen leveren wij dus ook producten voor andere typen voertuigen. U vindt een overzicht van deze voertuigen in de lijst naast deze tekst.
Heeft u vragen? Ga dan even naar de contactpagina en laat hier een berichtje achter. We zullen ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk te woord gestaan wordt.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Nu bij Premio Jos Dekkers

Win het aankoopbedrag van uw nieuwe Dunlop banden terug

Tot en met 31 december 2020 krijgt u bij de aankoop van een nieuwe set Dunlop autobanden maandelijks de kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen!

Bij de aankoop van uw nieuwe set Dunlop banden, ontvangt u de link naar de actiepagina waar u zich kan aanmelden.

Gedurende de rest van 2020 wordt vervolgens aan het begin van iedere maand een winnaar geselecteerd en op de hoogte gebracht.

Bekijk alle acties
Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur