Landbouw

U wilt uw landbouwactiviteiten natuurlijk zo veilig en vertrouwd mogelijk doen. Daarom wilt u het onderhoud van uw landbouwvoertuigen natuurlijk het liefst uitbesteden aan een betrouwbare partner.

Bij Premio Jos Dekkers is het daarom een van onze speerpunten om onafhankelijk te blijven. Zo zijn wij een multibrand aanbieder op het gebied van banden en velgen en onderhouden wij uw landbouwvoertuigen en -machines zelf. Zo gaat uw wagenpark zo lang mogelijk mee!

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal bandenmerken van hoge kwaliteit, hierdoor hebben we voor ieder van uw machines en voertuigen beschikking over de juiste band en kunnen we deze zonder problemen vervangen.

Premio Jos Dekkers levert landbouwbanden in verschillende soorten en maten, zowel nieuw als gebruikt. Gebruikte trekkerbanden zijn bijvoorbeeld vaak nog zeer goed te gebruiken en dat merkt u zowel tijdens de aanschaf als bij het onderhoud in uw portemonnee!

Bent u op zoek naar een band of band-wiel combinatie? Neem dan contact op via bovenstaand telefoonnummer. Wij helpen u dan graag aan de juiste band.

Montage

Een juiste montage van uw landbouwwielen is van groot belang wanneer u het ultieme rendement uit uw banden wilt halen. Daarom zijn onze gekwalificeerde monteurs gespecialiseerd in het uitvoeren van band- en velg onderhoud.

Service

Naast de montageservice van Premio Jos Dekkers kan u gebruik maken van onze uitgebreide service voor landbouwbanden. De services die we u kunnen bieden, houden uw banden te allen tijde in topconditie. U kan er dan ook van uit gaan, dat u met behulp van onze service zoveel mogelijk rendement uit uw banden kan halen.

Bandenspanning

Een tijdige controle van de bandenspanning zal de levensduur van uw banden aanzienlijk kunnen vergroten. Daarnaast zorgt een optimale bandenspanning ook voor een besparing van brandstof.

Lucht-, Stikstof- of watervulling

Uw landbouwbanden kunnen worden gevuld met zowel lucht, stikstof als water. Ook is het mogelijk om water en lucht te combineren. Het vullen van uw banden met water kan grote voordelen opleveren. Het zwaartepunt van de machine komt namelijk lager te liggen en ook het gewicht van de machine wordt vergroot. Dat is bij een landbouwvoertuigen in veel gevallen een positief gegeven!

Wel is het belangrijk om het water aan te vullen met antivries. Zo voorkomt u dat uw met water gevulde banden voortijdig slijten of kapot gaan bij lagere temperaturen.

Reparatie

Uw landbouwbanden hebben een zware, dagelijkse taak. Daarom is het van groot belang dat u de banden op tijd laat onderhouden of repareren. Of dit nu koud of warm (vulkaniseren) moet gebeuren, u kan altijd op de reparatieservice van Jos Dekkers rekenen.

Indien u het onderhoud of de reparaties op tijd plant, kan voorkomen worden dat nieuwe banden en/of velgen benodigd zijn. Op tijd repareren is dan ook vaak goedkoper dan vervangen.

Wij voeren onderhoud zowel uit op locatie als in onze eigen werkplaats. Zo kan u te allen tijde terecht bij onze onderhoudsdiensten.

Bent u benieuwd wat Premio Jos Dekkers kan betekenen voor uw trekkers en andere voertuigen? Dan komen we graag met u in contact, zo kunnen we u al op korte termijn van advies voorzien.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur