Truck

Altijd veilig de weg op in uw vrachtwagen? Dan bent u bij de banden- en velgen service van Premio Jos Dekkers aan het juiste adres. Wij zijn een multibrand aanbieder van een groot assortiment truckbanden. Zo hebben we voor ieder type vrachtwagen de juiste band.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal bandenmerken van hoge kwaliteit. We zijn leverancier voor zowel nieuwe als gebruikte vrachtwagenbanden en hebben jarenlange ervaring met het monteren, onderhouden en repareren van deze banden.

Vrachtwagen

Voor zowel enkellucht als dubbellucht opleggers en vrachtwagens hebben wij een grote verscheidenheid aan banden in ons assortiment in verschillende prijsklassen. Wij zijn een onafhankelijke multibrand partij, wat betekent dat we eerlijk advies uit kunnen brengen zonder enig commercieel belang.

Alle truckbanden die wij leveren voldoen aan de kwaliteitsnormen die horen bij professioneel transport. Dat is een belangrijk gegeven, gezien de kans groot is dat u met uw vrachtwagens de kost moet verdienen. Wij dragen op deze manier bij aan kostenefficiency en bedrijfszekerheid. Samen zorgen we ervoor dat u altijd veilig de weg op kunt.

Laat ons advies uitbrengen over het type band dat het best past bij uw voertuig en type transport. Transport over relatief korte afstanden vraagt immers om een band met andere kenmerken dan bij langere ritten. Ook het type ondergrond kan een enorm verschil opleveren in de keuze voor de juiste band.

Wij helpen je graag aan de juiste band!

Bus

Zit u als ondernemer in het bustransport? Dan wilt u natuurlijk niet alleen uw chauffeur, maar zeker ook de inzittenden een prettige en veilige reis aanbieden. Laat onze bandenspecialisten u daarom adviseren over de beste banden voor onder uw bus. Deze banden zijn immers van groot belang voor uw onderneming, zowel op het gebied van kostenefficiƫntie, veiligheid als comfort.

Montage

Laat uw banden en wielen juist op uw voertuigen monteren. We beloven u dat ze dan langer meegaan en er per kilometer minder brandstof verloren zal gaan. Een dubbele besparing dus!

Juist daarom zijn onze monteurs allemaal ruim gekwalificeerd voor het monteren van alle mogelijke typen banden. Zo weten we zeker dat wij samen een optimaal rendement kunnen leveren aan onze klanten.

U profiteert zo van de kwaliteit en veiligheid van nieuwe banden en kan gelijktijdig ook besparen!

Service

De Premio Jos Dekkers bandenservices houden uw banden in topconditie. Wij zorgen ervoor dat u het optimale rendement uit uw vrachtwagen- of bus banden kan halen.

We vervangen alleen indien nodig en kunnen ook het karkas van de band opnieuw coveren. Dus wanneer u zorgt dat u uw servicebeurt tijdig in plant, kunnen we er samen voor zorgen dat we de kosten van uw bandenonderhoud kunnen drukken.

Laat onze specialisten u volledig ontzorgen op dit gebied.

Neem contact met ons op indien u meer te weten wilt komen over onze onderhoudsdiensten, velgen en banden. We komen graag met u in contact.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur