Nieuwe banden

Op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid vraagt u waarschijnlijk veel van uw vrachtwagen. Daarom moeten uw banden in perfecte conditie blijven en is onderhoud van groot belang.

De juiste busband

Er zijn veel verschillende vrachtwagenbanden. De keuze van de juiste band is daarom erg belangrijk en is niet enkel afhankelijk van het aantal te rijden kilometers. Zo kunnen ook de belading, het weer en de ondergrond een belangrijke factor spelen in het maken van de juiste keuze.

Assortiment

Daarom hebben wij een ruim assortiment vrachtwagenbanden van verschillende merken in ons assortiment opgenomen. We zijn een onafhankelijke multibrand aanbieder, waardoor we altijd eerlijk advies kunnen geven over de optimale keuze.

Controle

Het regelmatig controleren of laten controleren van uw banden is van belang indien u het best haalbare rendement uit uw banden wilt halen.

Wilt u dat onze specialisten de zorg voor uw banden op zich nemen? Neem dan eens contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag van advies.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Een nieuwe actie van Premio

Tot 40 euro cashback op Goodyear banden

Bij Premio start 2021 goed met een cash back actie op Goodyear banden!

Vervang uw banden en gebruik de factuur om uw korting te claimen op goodyearwinterpromo.nl. De hoeveelheid en de maat van uw banden bepaalt uw exacte voordeel, wat kan oplopen tot wel 40 euro!

Bel ons voor meer informatie of maak direct een afspraak via onze afsprakenplanner.

Bekijk alle acties
Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur