Busbanden

‚ÄčIndien u actief bent in het bustransport, heeft u dagelijks een grote verantwoordelijkheid op het gebied van service en veiligheid.

Uw passagiers en chauffeurs moeten er uiteraard vanuit kunnen gaan dat zij veilig en comfortabel vervoerd kunnen worden. Hiervoor heeft u zeker een set goed onderhouden banden nodig.

De juiste busband

Er zijn veel verschillende busbanden. De keuze van de juiste band is daarom erg belangrijk en is niet enkel afhankelijk van het aantal te rijden kilometers. Zo kunnen ook het weer en de ondergrond een belangrijke factor spelen in het maken van de juiste keuze.

Assortiment

Daarom hebben wij een ruim assortiment busbanden van verschillende merken in ons assortiment opgenomen. We zijn een onafhankelijke multibrand aanbieder, waardoor we altijd eerlijk advies kunnen geven over de optimale keuze.

Wilt u het optimale rendement behalen uit uw banden? Neem dan eens contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag van advies.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Een nieuwe actie van Premio

Tot 40 euro cashback op Goodyear banden

Bij Premio start 2021 goed met een cash back actie op Goodyear banden!

Vervang uw banden en gebruik de factuur om uw korting te claimen op goodyearwinterpromo.nl. De hoeveelheid en de maat van uw banden bepaalt uw exacte voordeel, wat kan oplopen tot wel 40 euro!

Bel ons voor meer informatie of maak direct een afspraak via onze afsprakenplanner.

Bekijk alle acties
Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur