All season banden

All Season banden kopen doet u bij Jos Dekkers Autobanden. Waarom? Omdat wij als een van de weinige bandenspecialisten in Nederland, geloven in het nut van dit type autobanden.

Hierdoor hebben wij in eigen huis veel onderzoek gedaan naar de veiligheid, rijcomfort en de kilometers van all season banden. Wat blijkt? Voor een bepaalde doelgroep zijn dit type banden perfect.

Lees daarom verder om meer te weten te komen of ze ook voor u geschikt zijn.

Veelgestelde vragen over all season banden

Wat zijn all season banden?

Deze banden worden ook wel all weather banden of vier seizoenenbanden genoemd. Zij zijn een compromis tussen de eigenschappen van zomerbanden en winterbanden. Zij hebben een andere profielopbouw en door de samenstelling van het rubber, passen deze banden zich gemakkelijk aan de temperatuur en de omstandigheden van de weg aan.

Zijn all season banden voor mij geschikt?

vier seizoenen banden zijn een compromis tussen het beste van 2 werelden maar geen ideale vervanging voor een zomer- of winterband. Zo hebben all weather banden zachter rubber dan zomerbanden en harder rubber dan winterbanden. Dit maakt de all weather banden voor enkel het zomer en winterseizoen niet perfect. Kunt u onderstaande vragen allemaal met ‘JA’ beantwoorden dan zijn all weather banden zeker voor u geschikt:

  1. Rijd u minder dan 15000 kilometer per jaar?
  2. Bent u niet volledig afhankelijk van uw auto?
  3. U rijd voornamelijk in Nederland?

Wat zijn de voordelen van all season banden?

  • Goede prestaties bij alle weersomstandigheden
  • Geen zomerbanden en winterbanden wissel
afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Acties

Nu bij Premio Jos Dekkers

All-season actie: 4 halen = 3 betalen

Vanaf 1 september 2020 tot en met 30 september 2020 krijg je bij aankoop van 4 Goodyear all-seasonbanden, de vierde band gratis!

U krijgt de korting direct aan de kassa en hoeft hiervoor geen gegevens achter te laten.

Maak snel een afspraak bij Jos Dekkers Autobanden in Sprang Capelle of bij TvG Bandenservice in Oosterhout en profiteer direct mee van deze extra najaarsactie!

Bekijk alle acties
Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur