All season banden

All Season banden kopen doet u bij Jos Dekkers Autobanden. Waarom? Omdat wij als een van de weinige bandenspecialisten in Nederland, geloven in het nut van dit type autobanden.

Hierdoor hebben wij in eigen huis veel onderzoek gedaan naar de veiligheid, rijcomfort en de kilometers van all season banden. Wat blijkt? Voor een bepaalde doelgroep zijn dit type banden perfect.

Lees daarom verder om meer te weten te komen of ze ook voor u geschikt zijn.

Veelgestelde vragen over all season banden

Wat zijn all season banden?

Deze banden worden ook wel all weather banden of vier seizoenenbanden genoemd. Zij zijn een compromis tussen de eigenschappen van zomerbanden en winterbanden. Zij hebben een andere profielopbouw en door de samenstelling van het rubber, passen deze banden zich gemakkelijk aan de temperatuur en de omstandigheden van de weg aan.

Zijn all season banden voor mij geschikt?

vier seizoenen banden zijn een compromis tussen het beste van 2 werelden maar geen ideale vervanging voor een zomer- of winterband. Zo hebben all weather banden zachter rubber dan zomerbanden en harder rubber dan winterbanden. Dit maakt de all weather banden voor enkel het zomer en winterseizoen niet perfect. Kunt u onderstaande vragen allemaal met ‘JA’ beantwoorden dan zijn all weather banden zeker voor u geschikt:

  1. Rijd u minder dan 15000 kilometer per jaar?
  2. Bent u niet volledig afhankelijk van uw auto?
  3. U rijd voornamelijk in Nederland?

Wat zijn de voordelen van all season banden?

  • Goede prestaties bij alle weersomstandigheden
  • Geen zomerbanden en winterbanden wissel
afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur