Lekke band repareren

Een lekke band wordt over het algemeen ontdekt als het niet uitkomt voor u. Soms te laat zodat de band niet meer gerepareerd kan worden, maar meestal nog op tijd. Uw auto begint bijvoorbeeld naar één kant te trekken en het is duidelijk zichtbaar dat er minder lucht in de band zit. Jos Dekkers Autobanden kan bijna elke lekke band repareren op professionele wijze en lukt dit niet meer omdat uw band teveel beschadigd is, dan zorgen wij voor een nieuwe band tegen een nette prijs.

Uw lekke band repareren doen wij niet met een ‘plug’ of ‘prop’ van buitenaf, maar wij halen de lekke band van de velg en doen de reparatie van binnenuit. Dit is absoluut noodzakelijk om te controleren of uw band niet meer beschadigd is, dan van buitenaf zichtbaar is.

Wij maken de binnenkant van de band netjes schoon en gebruiken enkel kwalitatief hoogwaardige reparatie materialen. Uw veiligheid is namelijk geen spelletje en hier dient te allen tijden zorgvuldig mee om gegaan te worden.

Een gewone reparatie duurt inclusief balanceren en monteren ongeveer 20 minuten.

De prijs voor het professioneel repareren van uw lekke band is afhankelijk van de beschadiging en het reparatie materiaal wat wij moeten gebruiken. De kosten vallen mee en zijn hooguit een paar tientjes.

afspraak-afbeelding

Boek nu zelf een afspraak in!

Expertise

Persoonlijk advies door echte vakmensen

Veiligheid

Uw banden blijvend in optimale conditie

Precisie

Nauwkeurige resultaten met de beste apparatuur